Sessions Hipnosis

Hipnosis terapèutica.

El coneixement i experiència de diversos anys ens han demostrat l'eficàcia en l'ajuda que ens proporciona la hipnosi terapèutica / regressiva.

La nostra ment és un complex laberint d'informació plena de records, vivències, experiències, rols adquirits, emocions, etc. que es converteixen en patrons de conducta i aquests ens fan actuar d'una manera o altra gairebé sense adonar-nos-(actuem en pilot automàtic) i quan reaccionem i ens adonem que no ens agrada el que veiem en les nostres vides desitgem fer canvis i és llavors quan veiem que nosaltres sols és bastant complicat de fer-ho.

Una de les tècniques que ens pot ajudar a aconseguir aquests canvis és la hipnosi.

Com ens pot ajudar la hipnosi

La paraula Hipnosi deriva del vocable grec "Hypnos" que significa somni, així que la hipnosi seria una cosa semblant a la son però estant conscient de tot el que passa al nostre voltant., És a dir en tot moment durant la sessió d'hipnosi escoltarem les ordres hipnòtiques de l'hipnólag i si aquestes són acceptades per la nostra ètica i moral les seguirem per aconseguir canvis en la nostra visió de vida.

La hipnosi no és una cosa imposada per dominar-nos i fer-nos actuar d'una manera o altra sense la nostra aprovació, només són suggestions consensuades per ajudar a la nostra part creativa a facilitar els canvis oportuns dels patrons adquirits o heretats que creen els nostres estats d'ànim, addiccions, problemes de relacions i un llarg etcètera.

Per tant ens pot ajudar a: quan volem deixar el tabac, millorar processos de pes corporal, corregir estats emocionals que ens produeixen estrès, ansietat, conflictes de parella, relacions laborals, augmentar la nostra autoestima, consecució d'objectius i un llarg etcètera.

La meva experiència personal ...

Després de diversos intents per deixar de fumar casí ho aconsegueixo definitivament en l'any 1997 durant tres anys amb molta força de voluntat.

Lamentablement vaig tornar a recaure en el 2000, sàvia que havia de deixar-ho però lògicament no era fàcil, tots els que sou fumadors / és m'enteneu i després de provar diferents tècniques, xiclets, pegats, etc., l'únic que a dia d'avui em va donar la força per mai mes tornar a el tabac va ser la hipnosi, puc dir molt feliç que el dia 22 de maig de l'any 2005 en unes sessions ho vaig aconseguir i d'això fa ja quinze anys.

Gràcies Hipnosi ...

Por a la hipnosi

Preguntes freqüents

- Mai m'han fet hipnosi i em fa por que puguin tenir un control sobre mi i puguin dominar la meva ment, hi ha tantes pel·lícules que es veu això, ¿no serà dolent?

Ningú pot tenir control sobre tu tret que tu vulguis, en una sessió d'hipnosi tant el teu cos com la ment estaran molt relaxats i amb un gran sensació de benestar, però veuràs que qualsevol ordre que no sigui del teu gust obriràs els ulls i no voldràs continuar.

- Però hi ha molts espectacles de televisió, teatres, etc. que sembla que el hipnòlag domina a la persona i aquest fa show, pot passar?

Tu mateixa ho has dit, sembla que domina a la persona, tot es consentit.

- I si em quedo adormida / o m'arrivaré a despertar?

Si, en una sessió entrem en un estat que anomenem de tràngol hipnòtic en el qual la teva activitat cerebral baixa la seva activitat per facilitar els canvis necessaris en la teva milloria de vida i això es produeix a través d'una profunda relaxació.

Podria passar que passessis d'un tràngol hipnòtic a la son tal com la coneixem quan dormim a la nit i simplement si això passés arribaria un moment que despertarias.


Horaris.

atenem només en els següents horaris:

dilluns a dijous de 19:30 a 21:00 hores.
divendres de 16:00 a 21:00 hores.

dissabte de 09:30 a 14:00 hores.

les sessions tenen una durada de 1 hora i mitja aprox.

Preus Hipnosis.

Tria sessions soltes o bonus de 4 sessions.

Sessió presencial a la nostra consulta

durada 1 hora i mitja aprox.

60€


Abonaments

Bonus 4 sessions a la nostra consulta

durada 1 hora i mitja aprox. a raó d'1 per setmana.

(Surt a 50, - €, estalvies 40, - €).

(El bonus té una caducitat de 6 setmanes a partir de la primera sessió).

200€

   NO S'ACCEPTEN TARGETES DE CRÈDIT. 

Reserva aqui les teves sessions

Sessions presencials a la nostra consulta de Girona. 

Alguns testimonis

Juan Carlos

Terapia Hipnosis

Quiero explicar mi experiencia con Josep y la hipnosis, hace tiempo que estaba pasando por una etapa un pelin complicada de mi vida, muy angustiado por distintas circunstancias, afectivas, laborales, la cosa es que no levantaba cabeza.
Un buen amigo me dio el teléfono de Josep y con bastante miedo he de confesarlo fui a una sesión, sin saber demasiado del tema, la verdad es que enseguida me senti muy tranquilo ya que Josep genera muchisima paz, me explico con todo detalle en que consistia la terapia, especialmente la hipnosis, la cual me sorprendio ya que uno está acostumbrado a lo que ve en la tele, nada que ver.
Acudi a unas 6 sesiones y ya desde el primer día empeze a sentirme mejor, a medida que acudia a las distintas sesiones, mi autoestima empezaba a sentirme más fuerte, no se, como explicarlo, pero el cambio se notaba.
Solo puedo darte las gracias Josep por tu buen hacer. Gracias.

Aitor

A día de hoy llevo entre 8-9 sesiones, y es algo que tengo pensado seguir con ello, dado que desde que empecé todo ha empeado a ir a mejor, de hecho grácias a Josep he dejado de fumar!! y tengo que decir que cada vez que voy a terápia con él salgo más que renovado, me ha ayudado y me ayuda en todos los aspectos de mi vida!!!!