Lectura Registres Akàshics

Lectura Registres Akàshics

¿Què és una lectura de registres i perquè serveix?

Tot problema, tota situació que ens incomoda en la nostra vida té un origen, mitjançant la lectura dels registres akáshics podem obtenir aquesta informació. Tranquil·litza molt aquest coneixement ja que d'aquesta manera podem treballar-lo de una forma més conscient i aconseguir millorar.

En els arxius dels nostres registres, es troben totes les nostres vivències, experiències, sentiments, actuacions, paraules, fet, de totes les nostres existències. D'aquesta manera al obrir-los mitjançant la formulació de preguntes clares i concretes dels problemes que tenim en el nostre dia a dia podem esbrinar d'on ve tot això i obtenir una millora.

També a través dels Registres podem esbrinar que ens cal aprendre per poder aconseguir els nostres objectius, saber quina és la nostra missió de vida, que dons tenim que encara no hem après a utilitzar i un llarg etcètera.

IMPORTANT: Cal distingir que una Lectura de Registres Akáshics, no serveix per endevinar que ens passarà en un futur tal com es fa en sistemes endevinatoris, la diferència està que la Lectura de Registres ens ajuda a entendre el perquè se'ns repeteixen aquests rols o situacions a la vida que no ens deixen avançar.

Les sessions es poden dur a terme de forma presencial a la nostra consulta de Girona ciutat, la durada és de 60 minuts aprox. 


Es recomana portar preparades les preguntes, aprox. unes 3, dels temes que més us preocupen. En la mateixa sessió s'obté aquesta informació de l'origen i també es duen a terme exercicis d'alliberament kàrmica per millorar la situació actual.


L'horari disponible a Girona i skype, és:

dilluns, dimarts i dimecres de 19:30 a 21:00 hores.

divendres de 16:00 a 21:00 hores. 

dissabtes de 09:30 a 14:00 hores.

dins d'aquest horari podreu reservar el vostre temps de consulta.

les sessions tenen una durada de 60 minuts aprox.

Preus sessió Lectura de Registres Akàshics i Alliberament kàrmica

NO S'ACCEPTEN TARGETES DE CRÈDIT.

Sessió de 60 minuts aprox., presencial.  

40€

Reserva la teva lectura de Registres a la nostra consulta de Girona (Clica a la foto).

altres teràpies que t'oferim, descobreix-les aquí: