Taller                                     "Tu cuadro creativo de abundancia"

                                               Aquests pàrrafs són part del meu llibre "Tu cuadro creativo de abundancia"

La falta de abundancia no nos deja sonreír.

Las veces que queremos tener abundancia en nuestra vida, de ello estamos todos seguros, pero generalmente no sabemos el porque nos cuesta tanto conseguirlo nuestros pensamientos quieren conseguirlo, pero luego parece ser que todo se nos vuelve en contra, aparecen todo tipo de dificultades, obstáculos que lo impiden, parece como si hubiera una fuerza externa que está en contra de nuestros proyectos de abundancia, ¿os suena eso, ¿verdad?Seguro que a muchos os suenan .

Entonces viendo esté ejemplo crees de verdad que las fuerzas que te impiden tener tu bonita casa con jardín y piscina, ¿están fuera o dentro de ti? Algunos seguirán pensando que sí, que están fuera y que son las responsables de que no tengas tu fabulosa casa con jardín y piscina, bueno es una opción, cada uno de nosotros tomamos y creemos la decisión más correcta, eso no quiere decir que sea la mejor. Otros viendo esté ejemplo quizá se darán cuenta que algo hay que empezar a cambiar en uno mismo para crear realidades distintas.
Bé, podem fer-ho ?, clar que sí, és fàcil ?, res és fàcil ni difícil només és assomible, només cal treballar-lo, creure-ho i manifestar-ho.

I amb aquet llibre us ajudaré a que cregueu en vosaltres i que l'abundància arribi a les vostres vides.

                                                               Comencem a crear el nostre quadre creatiu.

¿I com podem aconseguir els nostres objectius d'abundància?
Us proposo aquest taller ... 

Taller pràctic "Tu cuadro creativo de abundancia"


Posar en pràctica el repte de 21 dies que proposo en el llibre no és ni fàcil ni difícil, és simplement assomible.

Quan vaig començar a escriure el meu llibre tenia una idea molt clara, no només volia un llibre ple d'idees, ple d'exercicis teòrics i pràctics, sinó que volia sobretot que aquelles persones que el tinguin a les seves mans sentissin el suport no tan sols de la meva persona com a autor d'aquest, sinó també d'altres lectors que busquen la seva abundància en les seves vides i que cadascú pogués aportar amb la seva pròpia experiència el que tots som capaços d'aconseguir.

Una de les propostes és la creació de tallers on puguem posar en pràctica els exercicis explicats en el llibre, comprendre el perquè d'ells i compartir els dubtes, preguntes, inquietuds que puguin sorgir a raó de el mateix.

Crec fermament en que la Unió fa la força i aconseguir assolir els objectius d'abundància quan no es tenen és una tasca àrdua, però a el mateix temps molt enriquidora, però també ho explico en el llibre hi haurà molts moments d'impaciència pels èxits que no seran tan ràpids d'aconseguir on voldrem abandonar el nostre repte d'aconseguir el nostre quadre creatiu d'abundància i per això repeteixo crec en el suport per poder aconseguir-ho.

Temari del taller

- Breu introducció a el llibre "Tu cuadro creativo de abundancia".

- Introducció a la Hipnosi i Autohipnosi.

- Explicació resum de com assolir els nostres objectius.

- Com definir els nostres objectius.

- Com afecten els nostres pensaments limitants en l'abundància.

- El repte de 21 dies com no fracassar en l'intent.

- Pràctiques de diferents mètodes per aconseguir la relaxació profunda (Trance hipnòtic).

- Pràctiques amb les meditacions facilitades amb el llibre.

- Dubtes, preguntes, inquietuds.


Material que es lliura.

Per a totes aquelles persones assistents al taller i que no disposin de el llibre se'ls lliurarà un exemplar (pagament de 10 euros), els que ja ho tinguin per favor acudir amb ell.

També rebràs 3 meditacions de treball setmanal per aconseguir els teus objectius d'abundància, si pots portar un pendrive t'ho gravarem el mateix dia.

Per realitzar els cursos és aconsellable acudir amb roba còmoda, no heu de portar res ja que posem a la vostra disposició, paper, bolis, aigua.

Horari:

El taller es durà a terme de forma presencial o per videoconferencia el dissabte 03/10/2020

Horari: de 16:00 a 20:00 hores aprox.

Si tries el format videoconferència s'efectua a través de Skype (reijosan), t'afegim i et trucarem el dia de el curs perquè estiguis en directe amb nosaltres, recorda disposar de bona connexió, càmera i micròfon.

Preus format presencial:

Si no tens encara el llibre:

Taller + llibre

20€

Si ja tens el teu llibre:

Taller (Porta el teu llibre per seguir el taller).

10€

Els imports s'abonen en metàl·lic el dia de taller.


Reserva la teva plaça i crea el teu quadre d'abundància, clica en el següent botó:

Preu format videoconferencia

Taller

10€

Reserva i abona la teva plaça a el taller a través de videoconferència.

Nombre
E-mail

Per seguir el taller cal adquirir el llibre si encara no el tens pots comprar-lo a través de la plataforma Amazon, segueix aquest enllaç entrant al nostre apartat de el llibre on podràs donar un cop d'ull previ i adquirir-lo.

Si et ve de gust pots unir-te al nostre grup al facebook.

Dubtes, preguntes ....