Sessions Pèndol Hebreu

HISTORIA

El pendòl hebreu data de comenzaments del segle passat, va ser ideat pel radiestesista francès Pierre Heli. La raó per la qual s'utilitza l'idioma hebreu i cap altre, resideix en el seu caràcter sagrat. A l'alfabet hebreu cada letra té un significat i correspon amb un número (el seu número d'ordre en l'alfabet). És per aixo que l'hebreu és un dels llenguatges anomenats ideogràfics o solars, ja que nombra les coses i les representa a través d'un dibuix o d'un símbol.

En què ens pot ajudar.

- Detecta i elimina miasmes (estats emocionals) que poden derivar en malestar del cos físic, òrgans, etc.

- Detecta i elimina Màgies rituals i Mal d'ull.

- Neteja energètica de llars, comerços, llocs de treball, aconseguint un major fluir de l'energia positiva.

- Neteja del nostre camp energètic i creació d'un escut protector davant energies menys positives que ens puguin fer mal en tots els nostres cossos, (mental, emocional, físic, espiritual)

Mira en aquest vídeo una sessió de pèndol hebreu real a distancia per detectar una possible màgia ritual.

Com funciona.

És el pèndol de la sanació.

Funciona per ones de forma (lletres hebrees), que col·locades al voltant del pèndol per una banda elàstica, tenen un gran poder d'irradiació i poden en breus minuts elevar la vibració dels centres energètics o d'algun òrgan delicat.


El seu ús és doble. Pel costat llis capta la informació que demanem (investigació). Exemple: esbrinar l'estat d'un òrgan qualsevol, detectar miasmes en els nostres xacres, esbrinar si ens han fet alguna màgia ritual o si ens han fet un mal d'ull.


Pel costat estriat (les dues ratlles a la fusta per sota) i col·locant el paper amb la paraula hebrea que necessitem, emetem energia per ona de forma (lletra hebrea), i en pocs minuts ajudem a l'òrgan i al centre energètic a defensar-se elevant la vibració, si és una màgia ritual, mal d'ull o 1 miasma, utilitzarem les etiquetes corresponents en l'ordre indicat, en el cas de màgies i mal d'ull, podem complementar la neteja del xacra afectat amb essència de vesc.

Horaris.

atenem només en els següents horaris:

dilluns a dijous de 19:30 a 21:00 hores.

divendres de 16:00 a 21:00 hores.

dissabte de 09:30 a 14:00 hores.

les sessions tenen una durada de 90 minuts aprox. i es fan tant de forma presencial com a distància.

Preu sessions pèndol hebreu

Teràpia pèndol hebreu

duració 1 hora i mitja aprox.

60€

Reserva la teva sessió