Teràpies

Respira fons i sent l'energia.

La nostra experiència de diversos anys en el coneixement d'eficaçes tècniques energètiques, principalment Reiki Usui, ens permet oferir-vos el nostre suport i assessorament perquè junts puguem fer que puguis sonriura a la vida en lloc de patir-la,,, vols ?? no ho dubtis,, permet-te ajudar-te ..

A Reiki Reijosan volem arribar a la solució del problema el més aviat possible, però sense la col·laboració del receptor de la sessió de Reiki, es perllongarà en el temps.

Està comprovat que moltes persones assisteixen a una sessió terapèutica de Reiki, esperant una solució immediata i la nostra experiència ens diu que és molt difícil que això passi en una única sessió, cada cas i cada problema requereix d'un temps, diferent en cada un d'ells , a la nostra consulta aconsellem un mínim de 6 sessions d'aplicació setmanal, per obtenir un mínim de resultats satisfactoris.

Les tècniques que utilitzem...

Des de fa vint anys utilitzem la tècnica de re-equilibri energètic Reiki com ajuda a les persones que vulguin millorar la seva qualitat de vida, però també a Reiki Reijosan ampliem les tècniques complementàries.

¿Qué es Reiki?

¿Em pot ajudar? 

Mira el següent vídeo editat per la Federació Espanyola del Reiki.

- Radiestesia (mesurament de camp energètic, localització i alliberament de bloquejos, prevenció energètica de malestars).

- Pèndol Hebreu de sanació (dissoldre màgies rituals, mal d'ull, miasmes, equilibrar xacres, etc.). 

- Tècnica d'alliberament emocional "TAPPING" (alliberament de creences limitants, bloquejos, traumes, pors, inseguretats, fòbies), etc.

- Ho'oponopono (tècnica hawaiana de resolució de problemes).

- Coaching (ajuda a la creació de pensament i enfocament positiu).

- Hipnoteràpia (canvis d'aptitud, alliberament de bloquejos, traumes, pors, inseguretats, fòbies).

Hipnosi terapèutica i regressiva

¿Com em pot ajudar?

Tens més informació sobre la hipnosi al nostre blog

Reserva les teves teràpies


Teràpies presencials a la nostra consulta de Girona.

(Fes clic a la foto).