Sessions Reiki

Respira fons i sent l'energia.

La nostra experiència de diversos anys en el coneixement d'eficaçes tècniques energètiques, principalment Reiki Usui, ens permet oferir-vos el nostre suport i assessorament perquè junts puguem fer que puguis sonriura a la vida en lloc de patir-la,,, vols ?? no ho dubtis,, permet-te ajudar-te ..

A Reiki Reijosan volem arribar a la solució del problema el més aviat possible, però sense la col·laboració del receptor de la sessió de Reiki, es perllongarà en el temps.

Està comprovat que moltes persones assisteixen a una sessió terapèutica de Reiki, esperant una solució immediata i la nostra experiència ens diu que és molt difícil que això passi en una única sessió, cada cas i cada problema requereix d'un temps, diferent en cada un d'ells , a la nostra consulta aconsellem un mínim de 6 sessions d'aplicació setmanal, per obtenir un mínim de resultats satisfactoris.

¿Qué es Reiki?

¿Em pot ajudar? 

Mira el següent vídeo editat per la Federació Espanyola del Reiki.

Horaris.

atenem només en els següents horaris:

dilluns a dijous de 19:30 a 21:00 hores.
divendres de 16:00 a 21:00 hores.

dissabte de 09:30 a 14:00 hores.

les sessions tenen una durada de 90 minuts aprox.

Preus Reiki.

Tria sessions soltes o bonus de 4 i 6 sessions. 

sessions individuals...

Sessió presencial a la nostra consulta

durada 90 min. aprox.

50€


Abonaments

Bonus 4 sessions a la nostra consulta

durada 90 min. aprox. a raó d'1 per setmana.

(Surt a 40, - €, estalvies 40, - €).

(El bonus té una caducitat de 6 setmanes a partir de la primera sessió).

160€

Bonus 6 sessions a la nostra consulta

durada 90 min. aprox. a raó d'1 per setmana.

(Surt a 33, - €, estalvies 100, - €).

(El bonus té una caducitat de dos mesos a partir de la primera sessió).

200€

   NO S'ACCEPTEN TARGETES DE CRÈDIT. 

Reserva aqui les teves teràpies

Teràpies presencials a la nostra consulta de Girona. 

Testimonis

Terapia

Anna. 

Buenas noches. Soy Anna el otro dia gane el sorteo una sessión . hacia mucho tiempo que me estaba planteando darme una una sesión y fue uno de los mejores rejalos que podía haber tenido. Lo recomiendo al 100% y no sabeís, primero los grans consejos de Josep y seguidamente la sesion lo fenomenal y fuerte que he salido con mucha fuerza luz y con una mejor prespectiva de todo mucho mejor! hacia tiempo que no me sentia así. Se lo recomiendo a todos. Gracia Josep y felicitarte por tu gran professionalidad.

terapia

Yeni. 

Buenas tardes, me gustaria comentarles k hoy tuve una experiencia linda kn josep, estoy haciendo terapia kn el. La verdad es para mi fue lo mejor de hoy pk me siento justo kmo deseaba sentirme despues de la terapia. Yo tuve un accidente y desde entonces emocionalmente estoy mal, gracias a la terapia de hoy se k puedo salir adelante. Yo el sabado desesperada llame a josep y le dije hare terapia lo necesito. Y hoy la verdad es k puedo decir k lo aconsejo, sali segura, confiada de mi misma, y pude sanar algo k me costaba.