Descobreix-nos

La nostra experiència de més de vint anys ens avalen.

A Reiki Reijosan, us oferim un ampli ventall de coneixements i ajudes complementàries, per tal des d'aqui és que l'Home aconsegueixi tant el seu benestar com el seu avanç espiritual, us oferim teràpies i cursos Reiki Usui, presencials a Girona, Barcelona, skype, Península, Balears i també a distància.

Curs realitzat en el nostre antic centre a Salt (Girona).

Els Nostres valors

La nostra serietat en el nostre treball és la nostra millor carta de presentació.

Al llarg de diversos anys d'experiència en l'ajuda a l'Ésser Humà, ens permet afrontar diferents situacions de la condició humana, amb la formació i experiència obtinguda al llarg d'aquests anys en casos reals.

El Nostre compromis

Des del Centre Reiki Reijosan, ens comprometem a mantenir sempre el nostre més alt rigor en tot el nostre treball, l'honestedat, la transparència és base fonamental de la nostra ètica professional.

Som conscients dels dubtes que generen les tècniques complementàries, és per això que la nostra filosofia es basa en oferir una transparència total i una clara informació a les persones que s'acosten al nostre Centre, això serà el que ens permeti crear la confiança i acceptació de nostre treball.


Aloha sóc Josep Sanz, Mestre de Reiki federat a través de la Federació Espanyola del Reiki i us dono la benvinguda a la pàgina web de Reiki Reijosan a Girona.

Una mica d'història de perquè vaig començar a Reiki.

Tota la meva vida des que tinc ús de raó he estat molt conscient que en el meu interior hi havia alguna cosa especial que vibrava que demanava ser reconegut, sentia que hi havia alguna cosa més en mi que la pell i ossos, era encara molt petit i era difícil d'entendre , però la meva ment estava més oberta del que és normal per a un nen petit, potser per haver nascut en un entorn familiar en el qual especialment la figura paterna que era un gran aficionat a temes relacionats amb temes energètics, ocultisme, el més enllà, estic convençut que va influir en tot això. A casa en aquella època revistes com: Més enllà, Karma 7, programes de tv del Dr. Jiménez del Oso eren plat de cada dia, converses de temes esotèrics, ovnis, ocultisme etc. eren sovint. Quan ja vaig ser adolescent la inquietud sobre aquests temes va anar creixent, en aquella època anys 70 poca informació havia al respecte, però intentava satisfer la meva curiositat i aprenentatge com bonament es podia.

He de dir que sent molt petit i no entenent molt bé les coses suposo estranyes que em passaven per a un nen i que eren difícils de comprendre, va fer que les pors s'apoderaven de mi sense poder rebre ajuda. Amb els anys i ja ben entrada l'adolescència vaig començar a desenvolupar unes fòbies importants a causa de situacions quotidianes fruit segurament de les pors infantils acumulats i que em generaven alts graus d'ansietat, aquestes apareixien en qualsevol moment, especialment quan estava amb gent i mentre permanecia a un suposat estat de tranquil·litat, es desencadenaven tot tipus de sensacions estranyes, com palpitacions, sudoracions, sensació d'ofec, tot això fen que sortís corrent del lloc on era.

En aquells moments jo no entenia res del que m'estava passant, només que tenia la sensació de deixar aquet món en qualsevol moment, estem parlant de més o menys anys 1979, 1985, així vaig passar força temps patint en silenci per no espantar ningú e ignorant realment que és el que em passava, un bon dia llegint el diari vaig veure un article que parlava dels "atacs de pànic" i mentre llegia tots els símptomes a cada un d'ells anaven encaixant en allò que a mi em passava i per fi sabia que és el que tenia, val a dir que abans de tot això, em van fer tot tipus de proves cardíaques, proves d'oxigen, radiografies, holters de 24 hores, etc. i tot sortia sempre normal, incloses algunes visites a psicòlegs on em deien que eren nervis i que havia de relaxar-me.

Sobre Reiki en els anys 80, 90 havia molt poca informació i al voltant de l'any 1995 algú de l'entorn comentant un dia tot allò que em passava em va parlar d'una tècnica d'energia d'origen japonès i que ajudava a relaxar-se ia ser més positiu, així 's vaig escoltar per primera vegada la paraula Reiki, sense saber bé del tot el que era realment, aquella paraula va ressonar en el meu interior com si alguna cosa que portava tancat molts anys es comencés a despertar ia ser reconegut, com no, vaig començar a buscar informació sobre que era i com aprendre la tècnica, el primer obstacle van ser els preus desorbitats que demanaven en aquella època, per a un nivell 1 de Reiki estem parlant d'uns 400, - euros aprox., un mestratge al voltant de 6.000, - euros. Primer vaig provar amb teràpies de Reiki i vaig notar tal canvi en el meu interior que aquella calma tan sensacional em va donar l'empenta final perquè volgues dedicar la meva vida al coneixement i difusió de Reiki.

Vaig remoure cel, mar i terra fins que vaig donar amb una Mestra de Reiki la qual prevalia el compartir els seus coneixements amb uns preus més que assequibles i així 's el 08/07/1997 vaig rebre la meva primera sintonització de Reiki.

Des de llavors Reiki ha estat present tots els dies de la meva vida, millorant-la, ajudant-me a superar tot tipus de dificultats, de primer conèixer-me a mi mateix, de sentir cada dia més aquesta potent energia en el meu interior i que sempre també he pogut compartir-la amb els altres. La meva major satisfacció és que en tots aquests anys he pogut ajudar altres persones amb situacions semblants a millorar la seva vida. La meva experiència ha servit a moltes persones de referent que han volgut aprendre la tècnica per ajudar-los a superar aquestes situacions que molts vam passar a les nostres infàncies on se'ns creen molts tipus de pors diferents i que Reiki pot ajudar-nos a entendre'ls millor i a superar-los.

És per això que Reiki sempre formarà part de la meva vida i el meu agraïment sempre serà total amb la tècnica i les experiències apreses en aquesta vida.