Curs Reiki Usui Tibetà Nivell 2 a distància.

En aquet curs de segon nivell de Reiki Usui tibetà, coneixeràs els tres símbols sagrats, cho-ku-rei, sei-he-ki, hon-sha-ze-sho-nen.

En aquest segon nivell augmentaràs la teva capacitat de canalització.

Podràs enviar Reiki a distància tant a persones que están a milers de quilòmetres de distància, com enviar-lo al teu passat per arribar a l'origen del problema actual o al futur per millorar la qualitat del mateix.

La senzillesa de l'aprenentatge i aplicació de la tècnica ha fet que des de l'any 1922 primer a Japó i posteriorment a tot el món milions de persones l'utilitsin  diàriament, inclòs en centenars d'hospitals on en alguns països hi ha personal dedicat únicament als tractaments Reiki , en altres milers de voluntaris l'apliquen als malalts que ho sol·liciten.

Reiki ajuda a l'Ésser Humà a que activi el seu propi sistema de sanació, l'ajuda a relaxar-se i a equilibrar la seva energia vital, augmentant el seu benestar general.


80.00 € 160.00 €

A través d'aquest curs, continuaràs la teva formació com Reikista terapeuta en el segon nivell de Reiki Usui Tibetà.

Rebràs coneixements tant teòrics com pràctics.

Aprendràs com donar-te Reiki a tu mateix i com donar Reiki a les persones, nens, animals, plantes, aigua, menjar, medicaments, espais, llar, llocs de treball, etc. tant de forma presencial com a distància.

T'oferim tota la formació teòrica i pràctica a través de Mestre Federat amb més de vint anys d'experiència.

Rebràs manual oficial personalitzat de la Federació Espanyola de Reiki, manual adicional de Reiki nivell 2, vídeos tutorials, instruccions per a la sintonització / iniciació i diploma de la Federació Espanyola de Reiki.

En aquest curs no s'inclouen classes en directe, el adquireixes i ho fas al teu ritme.

Se t'indica el dia que tindràs preparada la sintonització / iniciació a distància, la pots fer seguint les instruccions que set 'adjunten.

El manual i el diploma de la Federació espanyola del Reiki en ser personalitzat, se t'envia al teu mail, indica'ns el teu nom i cognoms correctes.

Aquests són els vídeos tutorials que reps amb el curs:

- Vídeo presentació curs reiki nivell 2.

- Introducció als símbols Reiki.

- Vídeo símbol Cho-ku-rei.

- Vídeo símbol sei-he-ki.

- Vídeo símbol Hon-sha-ze-sho-nen

- Tècniques d'enviament de Reiki a distància.

- Vídeo capseta i quadern de Reiki.

- Vídeo canvi patró de conducta.

- Vídeo símbol Antahkarana.

- Vídeo bany sec (Kenyoku ho)

- Vídeo sessió de reiki nivell 2 i Byosen.

- Vídeo final i conclusions.

Mira aqui el vídeo presentació del curs: